Thursday, March 31, 2011

THE LIONS OF FRASER AND NEAVE 400ML.

Apabila mengumpul botol kita akan tergerak untuk mencari berbagai jenis jenama bagi memenuhi rasa 'syok sendiri' di hati kita. Atas sifat 'syok sendiri' inilah yang membuat koleksi kita ini bertambah. Salah satu jenama yang aku amat tetarik tak lain tak bukan adalah jenama F&N. Sejak mula mengenali botol F&N ini berbagai jenis variasi logo jenama ini telah aku jumpai. Paling menarik minat aku adalah logo singa pada botol F&N ini, terutama botol yang bercetak kaca timbul. Semenjak botol terawal lagi F&N telah mengeluarkan berbagai-bagai variasi logo singa yang sememangnya aku percaya menarik perhatian ramai ahli-ahli botologi di seluruh negara, dan ini sedikit variasi singa F&N dari botol 400ml yang aku ada.

Aku berharap juga dapat bergabung dengan ahli botologi lain untuk mengumpulkan lebih banyak variasi singa F&N ini untuk tatapan umum dan juga dijadikan informasi kepada pengumpul botol soda di luar sana. Akan datang aku akan paparkan pula variasi singa F&N dari botol bercetak kaca timbul 200ml.

4 comments:

 1. Good idea bro, pelik2 bentuk singa ni, mcm anjing pun ada. Ada masa nanti aku ambik gambar singa aku pulak, boleh compare :)

  ReplyDelete
 2. Haa.. itu yang aku mau tu.. boleh kita tengok variation singa-singa dasyat nih!!

  ReplyDelete
 3. Gat! kepala singa yang toleh belakang ada tak?hehe..almaklumlah 'syok sendiri'..

  ReplyDelete
 4. Ada bro.. tu kategori botol lain.. nanti la aku posting! hehee..

  ReplyDelete